Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Karate klub ''Vinkovci'' osvojio 5 zlata, 3 srebra i 4 bronce u Osijeku

VINKOVCI-U nedjelju, 16. prosinca 2018. godine, održano je 2. kolo otvorene karate lige u Osijeku. Ukupno je nastupilo 235 natjecatelja iz 16 klubova.

Karate klub Vinkovci nastupio je sa 10 natjecatelja u 10 pojedinačnih i 2 ekipne kategorije.Ukupno je osvojeno 12 odličja od čega  5 zlata, 3 srebra i 4 bronce 

U pojedinačnim kategorijama zlatna odličja osvojili su Ivana Slaviček, Lucija Martinović, Josip Slaviček, Filip Periša i Ivan Jurić.

Srebrna odličja osvojili su Nika Brkić i Gabriel Uzunović dok su se brončanim odličjima okitili Mislav Iličić, Filip Geljić i Filip Jurić.

U ekipnoj kategoriji mlađih učenika u sastavu Gabriel Uzunović, Mislav Iličić i Filip Periša u hrabrim i dramatičnim borbama osvojeno je srebrno odličje.

U ekipnoj kategoriji učenika u sastavu Filip Geljić, Ivan Jurić i Mislav Iličić osvojeno je brončano odličje.

Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića dok je majstor karatea Mladen Ivezić obnašao ulogu suca na turniru.

Ovim uspješnim nastupom Karate klub Vinkovci završava bogatu natjecateljsku 2018. godinu u kojoj su osvojena brojna odličja sa ligaških, regionalnih, državnih i međunarodnih turnira. 

Pojačani novim stručnim trenerskim kadrom, vrijedno se pripremaju i mladi natjecatelji u katama koji će od početka slijedeće godine imati priliku uz borce doprinositi još značajnim rezultatima Karate kluba Vinkovci.

Svi dostavljeni podaci prikupljeni su od korisnika u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. 

 

Share