Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Župan Božo Galić u Silvetarskoj noći posjetio vatrogasce, policiju i rodilište

 

VINKOVCI-U Silvestarskoj noći pojedine službe kao što su policija, vatrogasci i zdravstvene službe moraju raditi, cijeneći važnost njihova posla, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić tradicionalno ih je obišao i djelatnicima čestitao Novu godinu.

-Pratim rad svih službi tijekom cijele godine i želio sam na ispraćaju 2018. godine obići sve službe, te im čestitati Novu godinu i pozdraviti kvalitetan rad koji pružaju kroz godinu.U Silvestarskoj noći sve službe su bile na visini svog zadatka.Obišao sam vatrogasce u Vinkovcima i Vukovaru koji svoj posao odrađuju kvalitetno, kao i policija. Imali smo prvu bebu u Vinkovcima, no u Vukovaru tijekom Silvestarske noći nije bilo prve bebe.Vjerujem da će se u 2019. godini u obje bolnice rađati sve više djece.Na kraju moga obilaska obišao sam Zavod za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije koji tijekom godine radi težak i zahtjevan posao.Svim žiteljima Vukovarsko-srijemske županije želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2019. godini i da nam svima bude bolje, poručio je Božo Galić, vukovarsko-srijemski župan.

Župan Galić je posjetio Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku u Vinkovcima, zatim je u Vukovaru obišao Javnu vatrogasnu postrojbu i Opću županijsku bolnicu, po povratku u Vinkovce posjetio je Javnu vatrogasnu postrojbu, Opću županijsku bolnicu i Zavod za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije.

Share