Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Vinkovčani raspjevano i veselo uz Vranac ušli u Novu godinu

VINKOVCI- Veselo, rasplesano i raspjevano bilo je u Vinkovcima na dočeku Nove godine, građani su se zabavljali uz najpoznatije domaće i strane pop i rock skladbe, a plesalo se i kolo uz nadaleko poznati Tamburaški sastav ''Vranac''.

Odmah po izlasku na središnju pozornicu, Tamburaški sastav ''Vranac'' pobrinuo se da više nikome ne bude hladno i zabava je mogla početi, a kiša je prestala. Silvestrovo je dan kada se prisjećamo važnih događanja u toj godini, ali i okrećemo onome novom što nas čeka u godini koja dolazi, upravo je u tom tonu građanima Novu godinu čestitao i gradonačelnik Ivan Bosančić.

“Prije svega svima želim puno zdravlja, a onda i puno uspjeha u godini koja je pred nama, kao i da naši Vinkovci budu što ugodnije mjesto za život i da ljudi ovdje pronađu svoju sreću. I u 2019. godini moramo raditi na razvitku našeg grada u svim segmentima, moramo omogućiti građanima da u svom gradu žive ugodno, da nađu posao, te da sebi i svojoj djeci omoguće sve ono što su si i zacrtali”, poručio Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Nakon što je odbrojavanje završilo i nakon što su si svi međusobno poželjeli sve najbolje u 2019. godini, uslijedio je i veliki vatromet iznad Ledenog Oriona, kojeg su s najviše oduševljenja dočekali oni najmlađi.

 

 

 

Share