Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Magdalena Đekić i Ante Brkić najbolji su sportaši Vinkovaca za 2018. godinu

VINKOVCI-Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca u suradnji s tvrtkom Novosti d.o.o. već šesnaestu godinu za redom nagradila je  najbolje sportašice, sportaše, sportske kolektive i djelatnike u sportu. Godina iza nas obilovala je sportskim događanjima, ali i rezultatima, a tome u prilog idu čak 44 nominacije za nagrade.

Za najuspješniju sportašicu izabrana je Magdalena Đekić iz Atletskog kluba Cibalia, dok je nagradu Orion u istoj konkurenciji primila Tatjana Lovrić Jovanović iz Judo kluba Vinkovci. 

Najbolji sportaš je član Šahovskog kluba Vinkovci Ante Brkić, a nagrada Orion pripala je Ivanu Erešu iz Rukometnog kluba Spačva Vinkovci. Najuspješnija vinkovačka momčad je Rukometni klub Spačva Vinkovci, a najbolja ekipa Judo klub Vinkovci.

Najbolji sportaš  s invaliditetom je Stanko Piljak iz Streljačkog kluba za osobe s invaliditetom Kristinka Matičić, a Orion je završio u rukama Eve Blažević iz Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Vinkovci. 

Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. godini je Dorian Vugrek iz Vinkovačkog plivačkog kluba, a u ovoj kategoriji  dodijeljene su  i dvije nagrade Orion, Stjepanu Dabiću iz Šahovskog kluba Vinkovci i Tvrtku Rončeviću iz Atletskog kluba Vinkovci. 

Članica Taekwondo kluba Sajnami, Ivana Firi najuspješnija je perspektivna sportašica, a Orione su primili Diana Pavlović iz Judo klub Vinkovci i Nika Brkić iz Karate kluba Vinkovci.

Nagradu za najuspješnijeg trenera primila je  trenerica Taekwondo kluba Sajnami, Jasmina Lucić, dok je nagradu za životno djelo Novosti dobio  Mladen Bukulin iz Rukometnog kluba Spačva Vinkovci. 

Na istoj svečanosti uručene su i nagrade za najbolje fotografije izložbe Sportski trenutak 2018. godine. Prvu nagradu odnijela je fotografija Tomislava Jonjića, a na prijedlog Gimnastičkog kluba Hrvatski sokol, druga je fotografija Judo klub Vinkovci, autorice Ivane Kalinić, a treće mjesto osvojila je fotografija Igora Nađa iz Hrvatskog planinarskog društva Cibalia.

 

Share