Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Eva Blažević i trener Petar Klašnja predstavljaju Hrvatsku na atletskim svjetskim igrama

VINKOVCI-Temeljem odluke Izvršnog odbora Hrvatskog paraolimpijskog odbora, usvojen je prijedlog Izbornika Hrvatskog atletskog saveza za osobe s invaliditetom čime je definirana delegacija za IWAS svjetske igre za mlade koje će od 10.2. do 16.2. održati u Sharjah, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Na svjetskim igrama, odlukom izbornika HASOSI, Hrvatsku reprezentaciju ali i atletski klub osoba s invaliditetom Vinkovci, predstavljati će Eva Blažević te će svoj nastup imati u kategoriji F56. Eva će se natjecati u disciplinama bacanja diska (1kg) i koplja (600g). Kao stručno osoblje reprezentacije na put će i trener Petar Klašnja.

Odlični prošlogodišnji rezultati, državni rekord Eve u bacanju koplja, veliki trud i rad našeg trenera Petra, urodilo je plodom i pozivom izbornika za nastup u UAE. Pripreme su odrađene, Eva je spremna, te svi zajedno željno iščekujemo nastup na svjetskim igrama. Veliko je ovo priznanje za uloženi trud naših članova i trenera, ali i veliko priznanje našem klubu – izjavio je Dalibor Pavić, predsjednik AKOSI Vinkovci.

Share