Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Vinkoprom zaposlio 13 novih djelatnika i stipendira 24 studenta

VINKOVCI- Gradonačelnik Vinkovaca, Ivan Bosančić sa suradnicima posjetio je tvrtku Vinkoprom koja se proširuje, zapošljava nove djelatnike, te stipendira studente.

“Dogradnjom ćemo kapacitete prodajnog centra proširiti s 3900, na 6000 kvadrata i na taj način omogućiti veći asortiman i bolju ponuda kupcima, veće parkiralište, dok ćemo obukom naših djelatnika omogućiti i bolju uslugu. Vrijednost investicije je oko 7 milijuna kuna, a moram i posebno istaknuti da smo izvođenje radova povjerili izvođačima s područja naše županije. Za ovaj posao imali smo čak 130 prijava, te smo zaposlili 13 djelatnika. Vinkoprom zapošljava oko 240 djelatnika, a ukupni prihod u prošloj je godini iznosio 164 milijuna kuna. Plan za ovu godinu je podići postojeću učinkovitost poslovanja kroz povećanje prihoda i racionalizaciju poslovanja na postojećim lokacijama u okviru naših mogućnosti i to na području svih pet slavonskih županija u kojima poslujemo”, ističe direktor tvrtke Vladimir Raguž.

U suradnji s Visokom poslovnom školom iz Zagreba Vinkoprom stipendira i 24 studenta, koji su trenutno pri završetku treće godine studija, smjer ekonomija i poduzetništvo.

-U Vinkopromu 240 ljudi  prima svoj osobni dohodak i to je ono što je jako važno za sve nas. Ovom prilikom želimo vidjeti što se do sada radilo i što se planira raditi, kao i saznati kako im možemo pomoći u poslovanju i dati im potporu u proširenju kapaciteta i zapošljavanju novih djelatnika, jer zapošljavanje ljudi je ono što je i najvažnije za jedan grad. Polako se vidi napredak u razvoju gospodarstva, no smatram da to još uvijek nije dovoljno i pred nama je još puno posla. Stoga ćemo i dalje poticati naše gospodarstvenike u njihovim nastojanjima da šire svoju proizvodnju i zapošljavaju što veći broj ljudi”,rekao je Bosančić.

 

Share