Najave

Jurica Dragun isplivao zlato i izborio A kadetsku normu za Prvenstvo Hrvatske

VINKOVCI-U Somboru je održan je 14. po redu FENIKS 2019, međunarodno natjecanje koje je okupilo 179 plivača iz 14 klubova (Srbija, BiH i Hrvatska). Natjecanje je bilo organizirano za kategorije svi uzrasta. 

Vinkovački plivački klub pod vodstvom Zvonimira Pintera osvojili su 25 medalja (9 zlatnih, 9 srebrnih i 7 brončanih). Po broju medalja Vinkovački plivački klub našao se na izvrsnom trećem mjestu. Izdvajamo nastup Jurice Dragun koji je osim zlata  izborio i A kadetsku normu za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u veljači 2020.g. u Korčuli  te je sa za sada prvi putnik iz Vinkovaca, ali nadamo se ne i jedini. 

Tomo Petrinić osvojio je zlato i dva srebra, Una Videković osvojila je zlato, srebro i broncu, Leon Čugura zlato i srebro, Ivor Rakijašić zlato i broncu, Damir Sukop zlato i broncu, Elena Vidinović zlato i broncu, Jurica Dragun zlato, Stjepan Romić zlato, Klara Grgić zlato, Fran Budimir srebro i broncu, Luka Gugić srebro, Bruno Čorić, Mario Botić, Brigita Vidinović svatko po srebro te Ivan Kovačević i Lara Barić po jednu broncu. Čestitke svim plivačima i plivačicama VPK-a na ovakvoj  promociji  vinkovačkog plivanja.

Share