Najave

Gradonačelnik obišao vatrogasce i zahvalio na njihovom nesebičnom angažmanu

 

VINKOVCI - U povodu Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, posjetio je Javnu vatrogasnu postaju Vinkovci, kako bi im čestitao njihov dan, te im zahvalio za njihov nesebičan angažman.

- Došli smo ih pozdraviti, zahvaliti im što nesebično daju sebe u spašavanju svih nas, da im zaželimo da tijekom godine imaju što manje intervencija, da imamo što manje problema, ali i da ih zamolimo da uz pomoć svetog Florijana uvijek budu spremni pomoći našim sugrađanima i svima onima kojima bude potreba za njihovim intervencijama, rekao je gradonačelnik Bosančić.

Ovaj dan se svečano u Vinkovcima obilježava svake godine uz razna okupljanja i skupštine, no ove godine, zbog novonastale situacije, vinkovački vatrogasci ga obilježavaju radno.

- U ovom razdoblju pandemije bilo je nešto manje intervencija. Imali smo drugačiju organizaciju ustroja vatrogasaca, imali smo A i B ekipe u slučaju bilo kakve ugroze vatrogasaca, a malo više radimo na dezinfekciji i čišćenju firme. Sve u svemu, stanje je dobro po pitanju sredstava, oprema je standardna i imamo je dovoljno, istaknuo je Krešimir Jelić, zamjenik zapovjednika JVP Vinkovci.

 

Share