Najave

Momčad NK ''Mladost'' Cerić odličnom igrom do titule pobjednika ''Memorijala'' u Ceriću

CERIĆ- Nogometni klub ''Mladost'' Cerić uspješno je organizirao Memorijalni nogometni turnir za nestale i poginule igrače ''Ivica Kruhoberec, Damir Andreić, Željko Vrkić''.

Prije početka turnira položeni su vijenci na kod spomenika u Ceriću, kako bi se odala počast svima poginulima i nestalima u Domovinskom ratu.

U prvom polufinalu NK ''Nosteria'' Nuštar pobijedila je NK ''Mladost'' Antin sa 2:1, dok je u drugom polufinalu momčad NK ''Mladost'' Cerić sa visokih 4:0 nadigrala momčad NK ''Lovor'' Nijemci.

U susretu za 3.mjesto NK ''Mladost'' Antin je sa minimalnih 1:0 pobijedila momčad NK ''Lovor'' Nijemci.Nakon susreta za treće mjesto sve je bilo spremno za Općinski derbi između momčadi NK ''Nosteria'' Nuštar  i NK 'Mladost'' Cerić. U odličnoj utakmici slavila je momčad NK ''Mladost'' Cerić sa 2:0,  a pogotke su postigli Danijel Kopić i Ivan Marinčić. 

Kad govorimo o pojedinačnim nagradama, najbolji vratar je Emil Huseljić, najbolji igrač je Dominik Marinčić, dok je najbolji strijelac Ivan Marinčić, sva tri igrača su iz pobjedničke momčadi.

 

Share