Najave

''Sava'' Županja ekipno, Dalibor Culek pojedinačno pobjednici 55.Trofeja Šokadije

VINKOVCI - Na rijeci Bosutu u Vinkovcima održan je 55. Trofej Šokadije, natjecanje u sportskom ribolovu u organizaciji Športskog ribolovnog društva ''Priroda'' Vinkovci koji svake godine okupi veliki broj natjecatelja, a ove godine je natjecanje održano pod svim epidemiološkim mjerama.

Na ovom tradicionalnom ribolovnom natjecanju po lijepom i sunčanom vremenu, koje je pogodovalo ribičima te je bio dobar ulov, nastupilo je 15 udruga i društava s područja Vukovarsko-srijemske županije.

- Od prvih Vinkovačkih jeseni ŠRD ''Priroda'' Vinkovci domaćin je natjecanja sportskih ribolovaca pod nazivom ''Trofej Šokadije''. Svake godine bude puno natjecatelja, što nam je posebno drago, kao i to što iz godine u godinu uvijek ima novih natjecatelja. Mi kao domaćini uvijek se potrudimo da sve prođe u fer i korektnom natjecanju, kao što je bilo i ove godine. Želio bih zahvaliti svima koji su došli i ove godine na naš ''Trofej Šokadije'' sa željom da se i dogodine okupimo na 56. Trofeju Šokadije u još većem broju i da nas posluži vrijeme kao i ove godine - rekao je Josip Petrinović, predsjednik Športskog ribolovnog društva ‘‘Priroda‘‘ Vinkovci.

U sektoru A prvo mjesto osvojio je Kristijan Dubravac (''Sava Županja'') s ulovom 7525 grama,  drugi je bio Željko Ljubić (''Starovirac'' Otok) s ulovom 6200 grama, dok je treći bio Domagoj Matošević ( Priroda-2, Vinkovci) s ulovom 5275 grama. U sektoru B prvo mjesto osvojio je Dalibor  Culek (''Mladost'' Cerić) s ulovom 8185 grama, drugi je bio Ante Klanac (''Sava'' Županja) s ulovom 7480 grama, treće mjesto osvojio je Davor Marošević (Priroda1, Vinkovci) s ulovom 6970 grama.U sektoru C prvo mjesto osvojio je Stefan Anđelković (''Ribič'', Vukovar), drugi je bio Stjepan Batarilović ( ''Virovi'' Bošnjaci) s ulovom 5855 grama, dok je treći bio Ivica Đijan (Priroda1, Vinkovci) s ulovom 5755 grama.

U generalnom plasmanu prvo mjesto osvojio je Dalibor Culek ( ''Mladost'' Cerić) s ulovom 8185 grama, drugi je bio Kristijan Dubravac (''Sava'' Županja) s ulovom 7525 grama, a treće mjesto je osvojio Stefan Anđelković (''Ribič'', Vukovar).

U ekipnom djelu natjecanja prvo mjesto osvojila je ekipa ''Sava'' Županja, drugo mjesto osvojila je ekipa ''Priroda 1'' iz Vinkovaca, dok je treće mjesto osvojila ekipa ''Mladost'' Cerić.

Share