Najave

Škola mudrog učenja i brzog čitanja Vinkovci-za djecu, odrasle i studente

 

VINKOVCI-Pozivamo Vas na besplatnu informativnu radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja, u srijedu 23. rujna 2020., s početkom u 17:30 sati, na lokaciju Učilišta Studium, Ljudevita Gaja 18, Vinkovci. 

Na radionici možete saznati sve što Vas zanima o programu, o preprekama koje Vam onemogućuju efikasnije učenje i metodama njihovog savladavanja, također biti ćete u mogućnosti izmjeriti svoju trenutnu brzinu čitanja i koeficijent razumijevanja, te usput naučiti jednu tehniku brzog pamćenja!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je nagrade za izniman doprinos obrazovanju te kao nositelji navedene titule predstavlja inovativan, cjelovit  i učinkovit pristup učenju, čitanju i pamćenju. 

Mozak je uistinu fenomen i enigma, kroz stoljeća smo ga ulijenili, no on može mnogo više! Jedan od zanimljivih podataka je da mozak može proizvesti struju dovoljno jaku da napaja sijalicu od 10 do 23 W. Ukoliko može navedeno, možete li pojmiti što može intelektualno!

Program Škole osmišljen je od vrsnih stručnjaka sa ciljem aktivacije desne hemisfere mozga, koja u tradicionalnom pristupu ne sudjeluje aktivno u procesima čitanja, učenja i pamćenja. Jeste li znali da kroz pomno birane vježbe, tehnike i principe, navedeno možete istrenirati i na taj način poboljšati koncentraciju, pamćenje, razumijevanje!?

Tijekom programa polaznici uče:

BRZO ČITANJE S RAZUMIJEVANJEM (5 tehnika)

ORGANIZACIJA GRADIVA (asocijativne mape)

IZDVAJANJE BITNIH INFORMACIJA

TEHNIKE UČINKOVITOG PAMĆENJA UZ DULJU RETENCIJU

PREZENTACIJSKE TEHNIKE

Sposobnost bržeg i učinkovitijeg učenja novi je kriterij na tržištu rada, usvojite vještine budućnosti, budite ispred svog vremena i na taj način osigurajte svoju/djetetovu budućnost!

Za sve sudionike radionice osigurali smo značajne popuste na upise!

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na 

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Mob: 091/376-1661, Tel: 032/617-100, 

kao i klikom na https://brzocitanjeiucenje.eu/prijava/ i ispunjavanjem obrasca za prijavu 

Razlika između onoga što ste danas i onoga što ćete biti za pet godina, ovisit će o kvaliteti vašeg obrazovanja i vještina koje ste usvojili. 

Share