Najave

Politika

Županijski odbor HDZ-a traži decentralizaciju ne samo prava i obveza već i novca te institucija

VINKOVCI-U petak, 25. siječnja u prostorijama Županijskog odbora HDZ-a održana je konferencija za medije s temom  „Vladin prijedlog Zakona o strateškim investicijama“ na kojoj su govorili: Željko Cirba, zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije, Davor Adžić, predsjednik povjerenstva ŽO HDZ za poljoprivredu i Andrija Matić, član povjerenstva ŽO HDZ za poljoprivredu.

 

Forum žena SDP Vinkovci održao radionicu Samo ti pričaj....ili o komunikaciji

VINKOVCI- Forum žena SDP-a grada Vinkovaca pokrenuo je suradnju sa CESI-jem (Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje) s ciljem edukacije i osnaživanjem žena. 

Predstavljena nova web stranica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci

VINKOVCI- U srijedu, 23. siječnja, održana je  10. redovita sjednica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci proširena sa predsjednicima Povjerenstava GO HDZ-a Vinkovci i članovima GO mladeži HDZ-a.

Mario Jozanović predsjednik HNS-a podružnice Cerna

CERNA-U petak, 18.siječnja održana je Izborna skupština HNS-a za Općinu Cerna u nazočnosti ministara gospodarstva u Vladi RH Ivana Vrdoljaka i predsjednika Regionalnog saveza Slavonije i Baranje i saborskog zastupnika Ivice Mandića.

Ministar Željko Jovanović na sjednici Predsjedništva Foruma žena SDP-a Vinkovci

VINKOVCI-U utorak, 15. siječnja 2013. u prostorijama gradske organizacije SDP-a Vinkovci održana je treća redovna sjednica predsjedništva Foruma žena GO SDP-a Vinkovci pod predsjedavanjem Martine Levaković Banović. 

HDSSB na izbore izlazi samostalno

VINKOVCI- U petak, 11. siječnja, održana je Izborna skupština HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije za Općinu Babina Greda i Osnivačka skupština za mlade HDSSB-a iste općine. 

U tijeku pripreme za izradu plana i programa razvoja Općine Ivankovo

IVANKOVO-U Ogranku Ivankovo Hrvatskih laburista-Stranke rada u tijeku su pripreme za izradu plana i programa razvoja Općine Ivankovo.